Algemene Voorwaarden

SLAK vof
Houtzijde 131
2275 Lille
BTW BE0666.636.062
E-mail: info@gewoonslak.be

​Artikel 1: Algemene bepalingen
SLAK vof is een vennootschap onder firma, belastingsplichtig.

​Artikel 2: verkoop van producten en diensten - levering en prijs
Deze website is een e-commerce website met ingebouwde betalingsfunctionaliteiten. Prijzen zijn inclusief BTW. Koopeenpot.be levert gratis binnen een straal van 30 km rond Lille in België, daarbuiten kan er geleverd worden, per post opgestuurd (in beide gevallen komt er een meerkost bij) of kan de klant zelf afhalen in Lille. Bij afhaling kan indien gewenst cash betaald worden.

Indien de klant buiten een straal van 30 km rond Lille woont, kan hij vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op de website. Als de klant via e-mail beslist om het product aan te kopen zullen de verzendkosten (ten laste van de klant) afgesproken worden. Indien de klant instemt met de aankoop van een product en de verzendkosten dient het verschuldigde bedrag gestort te worden via bankoverschrijving. Vanaf dat de betaling ontvangen is zal het product geleverd of opgestuurd worden via bpost (of andere koerierdiensten bij internationale aankopen) binnen de 10 dagen. SLAK kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in de levering.

De klant ontvangt een factuur van de aankoop.

Artikel 3: Variatie en onderhoud van de producten.
De aangeboden en afgebeelde producten zijn allemaal handgemaakt op de draaischijf. Bij seriewerk (verschillende bij elkaar horende stukken keramiek) is het onvermijdelijk dat er een kleine afwijking is op de vorm en de grootte tussen de verschillende stukken.

Het aangeboden gebruiksgoed is, indien geglazuurd microgolfoven en vaatwasmachine bestendig. Handwas wordt echter wel aangeraden om de producten langer mooi te houden en de glans beter te bewaren. Producten die rookstook, in zaagseloven of ongeglazuurd zijn gebakken, zijn niet waterdicht.

​Artikel 4: Bestellingen
Keramiek kan ook op bestelling gemaakt worden. De klant kan hiervoor contact opnemen via het contact formulier. Een bestelling wordt gefinaliseerd door het accepteren van de offerte. In deze offerte staat duidelijk omschreven wat er besteld wordt: de hoeveelheid, de gewenste vorm en kleur, de prijs, de verwachte leveringstermijn en de verzendopties. Als de klant akkoord gaat is de bestelling definitief en dient deze ook aangekocht te worden vooraleer ze verzonden wordt. Bij grote bestellingen kan er een voorschot gevraagd worden.

Artikel 5: Levering
Indien aangekochte producten zichtbare tekortkomingen vertonen dienen deze onmiddellijk via e-mail aan SLAK gemeld te worden. De melding gebeurt onmiddellijk na ontvangst van de producten door de klant en foto's worden toegevoegd om de tekortkomingen aan te tonen.

Als de klant opdracht geeft aan SLAK om één of meerdere producten te leveren dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). De overeenkomst komt tot stand als de bevestiging van de bestelling verstuurd is. Door het plaatsen van een bestelling geeft de klant te kennen dat hij met de algemene voorwaarden akkoord gaat.

Artikel 6: Herroepingsrecht
De klant heeft het recht om zich tot 14 kalenderdagen na een aankoop te bedenken zonder opgave van reden. De klant dient dit ondubbelzinnig te melden via e-mail aan SLAK vooraleer de termijn voor herroeping verstreken is.

De klant dient de producten zo snel mogelijk na herroeping en niet later dan 14 kalenderdagen na herroeping terug te sturen naar SLAK in de originele verpakking.

SLAK zal de aankoopkosten terugbetalen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten, op voorwaarde dat ze in goede staat afgeleverd worden.

Artikel 7: Copyright
Alle afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van SLAK. Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van SLAK.

​Artikel 8: Privacy
Deze website werd gemaakt met Webnode. Webnode beheert en levert de tools waarmee SLAK gegevens van mensen die SLAK contacteren via het contactformulier of zich inschrijven op de website bijhoudt. SLAK zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor contact en voor sporadische nieuwsbrieven per e-mail. SLAK zal deze gegevens nooit met derden delen.

Deze website gebruikt oa. Google analytics en cookies om surfgedrag op deze website op te volgen (bv. hoelang gebruikers bepaalde pagina's van de website bezoekt).

Gebruikers die persoonlijke gegevens zoals naam en e-mail adres delen met SLAK via het contactformulier of via inschrijving op de nieuwsbrief hebben het recht om deze gegevens op te vragen, te verbeteren of zelfs te laten wissen. De gebruiker kan contact opnemen met SLAK om dit recht uit te oefenen.